My Junior is my wife.

Assalamualaikum ...
First of all. I wanna to introduce my self. Im Muhammad Saiful Afiz Bin Mazlan. born in 7th May 1995 .

Ermmm . camna eh nak start. Nak cerita serba sedikit about my story with her :D
Bermula conservation kami di wechat. i add her as a friend at wechat. and she approve .
Aku malu nak chat. memang dari dulu suka. tapi segan silu malu bagai. but she start the conservation and calling me 'Senior!' . Huuuu masih ingat daku diingatan.  Then chat laa ngorat bagai semua..
Until i meet her at jusco. dia kerja kiosk Fipper. face to face aku ngan dia kat sana. At the early. memang la malu malu kucing. dah lelama , rajin pulak aku kesana. rasa dekat ja jusco tu , padahal sekarang punya malas nak p sana. dok nampak ipoh ja. Hahah.  Kenangan di Jusco la aku mengorat dia. Teman dia balik. makan. teman dia kerja. macam2 lah i do it for you :D

 

Oh men. this is . Fuhhh kenangan aku dengan dia.. and since that we get closer :) . sejak dari tu aku dah mula sayang dia betul2.. and pikat hati dia.. yeahhhh. finally we are being like special . Aku ngorat dia pokai pokai nya, luah ni luah nuh..
Anddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ...

We are being official at date 13th June 2014 . yeah. tarikh tak beberapa cantik. tapi aku dah lamar dia. memang agak malu , tapi , aku buat jugak . sebab aku nak dia. ilove her so much . Aku lamar dia tepi pantai waktu malam. kah3 . agak lawak. but sokayy la, aku dah buat :)

And now she go far from me. dia sambung belajar kat ipoh . aku pulak kat sini ja. politech sbrang perai. sokay la, even berjauhan. i trust her . hope janji bukan palsu la, youre mine. im yours :D jaga hati, jaga mata. jaga diri. jaga iman.
Ohhh lupa nak bagitau nama. okay her name is Farah Nur Shahira bt Abdul Jalil . muda setahun dari aku. dia ni comel oh. senyumanya telah memikat hati aku. Hehehehe .Dia ni jenis keras sikit. nampak ganas. but deep in her i know. she is manja. penyayang dan lembut hati .

I Love you Farah Nur Shahira .
And now. we have to continue study. 3 tahun dia balik sini. kita kerja dalam setahun dua. tunang then terus khawin. inshaAllah... youre the last person i love, takmau dahla orang lain. biy ada sayang ja. Kah3. InshaAllah. kita akan berkekalan . Even youre not the first person i love. but youre the last person. The special one. Yeahhhh ! Sheqaaaaaaaaaaa i lap you *.*

Sampai sini saja. aku ketandusan idea nak tulis --' . daaaaaaaaa :*

No comments:

Post a Comment